Schildersbedrijf Richard Driessens

Bel ons kantoor

Binnen- en buitenschilderwerk in Maastricht

Verf, kwast, roller? Check. Tevreden wrijft u in uw handen: aan de slag! Dan kijkt u de kamer rond en komt de paniek langzaam opzetten: waar te beginnen? Eerst de grootste muur of toch het plafond? Is de verf wel de juiste kleur en zal het goed dekken? 

huisschilder of binnenschilder Maastricht

Huisschilder of binnenschilder: Schildersbedrijf Driessens is dé vakschilder van Maastricht

Wie op zoek is naar een binnenschilder in Maastricht heeft aan schildersbedrijf Richard Driessens een goede. Of het nu gaat om het schilderen van de binnenwanden of de buitengevel, deze allround huisschilder uit Maastricht staat garant voor een uitstekend resultaat. Een woning of bedrijfspand schilderen is vakwerk en niet iedereen heeft dit ambacht onder de knie. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Binnen- en buitenschilderwerk of het reinigen van uw gevel laat u over aan schildersbedrijf Driessens, de vakschilder uit Maastricht. 

 

Binnenschilder te Maastricht geeft uw woning een frisse tint

 Voor een schildersklus in uw woning staan onze vaklui graag voor u klaar. Als allround schildersbedrijf beschikken wij over de juiste kennis en ervaring. Wij zorgen voor het onderhoud aan uw muur maar brengen uiteraard ook een geheel nieuwe verflaag aan. Welke kleur u ook wenst, wij gaan voor een perfect eindresultaat. We maken daarbij gebruik van de beste verfmerken die niet belastend zijn voor het milieu. Binnenschilderwerk is niet voor niets één van de specialiteiten van Driessens, vakschilder te Maastricht. Mocht u in deze Limburgse stad naar een horecagelegenheid gaan dan is de kans groot dat het schilderwerk door ons is verzorgd. Onder meer de ijssalon op de Graanmarkt en het Michelin restaurant Tout a Fait zijn vakkundig onder handen genomen door dé binnenschilder van Maastricht.

 

Een mooie buitenmuur dankzij uw huisschilder uit Maastricht

Ook de buitenwand vormt een belangrijk onderdeel van uw pand. Het is tenslotte uw visitekaartje. Voor een fraaie buitenmuur bent u bij Driessens, vakschilder uit Maastricht aan het goede adres. Een goed onderhouden buitengevel is van groot belang voor uw woning of bedrijfspand. Wij inspecteren uw buitenmuren, kozijnen en deuren op houtrot. Herstellen dit en geven uw buitenmuren weer een nieuw en fris uiterlijk. Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal bent u er zeker van dat uw pand weer tegen een stootje kan. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. We voorzien uw buitenwand dan ook van een mooie kleur en werken het af met een beschermende laklaag. 

 

Gevelreiniging door de vakman

Het weer, schimmel, uitlaatgassen of graffiti kunnen uw gevel ernstig vervuilen. Niet alleen geeft dit uw woning of bedrijfspand een verwaarloosde aanblik, ook de kwaliteit en levensduur van het materiaal heeft er onder te lijden. Laat uw gevel reinigen door de ambachtelijke huisschilder uit Maastricht. Dat komt de kwaliteit van uw pand zonder twijfel ten goede!