Verf om te bewonderen

Bel ons

Een nieuwe verflaag geeft uw huis of pand een frisse uitstraling.

Gaat u voor een fel kleurtje of wilt u liever een tint die meer rust uitstraalt? Wij verzorgen professioneel binnenschilderwerk in elke gewenste kleur. We werken alleen met de beste A-merken, die vriendelijk zijn voor het milieu.

Schildersbedrijf Richard Driessens uit Maastricht komt ook voor onderhoudswerkzaamheden. Zo laten we het houtwerk van uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en heeft de gevel weer een perfecte coating. Mocht u het lastig vinden om de juiste verfkeuze te maken, dan geven we u gedegen kleuradvies volgens de laatste woningtrends.

 

Een nieuwe verflaag geeft uw huis of pand een frisse uitstraling. Gaat u voor een fel kleurtje of wilt u liever een tint die meer rust uitstraalt? Wij verzorgen professioneel binnenschilderwerk in elke gewenste kleur. We werken alleen met de beste A-merken,
die vriendelijk zijn voor het milieu. Schildersbedrijf Richard Driessens komt ook voor onderhoudswerkzaamheden. Zo laten we het houtwerk van uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en heeft de gevel weer een perfecte coating. Mocht u het lastig vinden om de juiste verfkeuze te maken, dan geven we u gedegen kleuradvies volgens de laatste woningtrends.

Kom meer te weten

IJssalon

Voor de ijssalon op de graanmarkt in Maastricht heeft Schildersbedrijf Richard Driessens al het schilderwerk verzorgd. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van zijdeglanslak, om de afwasbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Jaarlijks komen we hier terug voor onderhoudswerkzaamheden.

Kom meer te weten

Tout a Fait

Dit met een Michelinster bekroonde restaurant voorzien we al jaren van prachtig schilderwerk. Als recentste klus hebben we het plafond zwart geschilderd en witte plafondpanelen op verschillende hoogtes opgehangen. De zuil hebben we in zijdeglanslak gespoten. Dit alles geeft een gezellige sfeer in de zaak.

Kom meer te weten

Bistro Boeuf La Roche

In Bistro Boeuf La Roche in Maastricht hebben we het oude bestaande plafond volledig geschuurd en vervolgens twee keer gebeitst met zijdeglans. Daarnaast hebben we de bakstenen muur goed schoongemaakt en twee keer met blanke lak behandeld, zodat ook deze een zijdeglans kreeg. De witte muren hebben we voorzien van zwarte krijtvlakken, waar het menu op geschreven kan worden.

Kom meer te weten

Taverna La Vaca Maastricht

Hier zijn ook weer alle metselwerk wanden 2x voorgestreken om zo het loszittende gruis vast te zetten en om de kleur
van de stenen beter naar voren te laten komen.Het plafond is 2x gelatext en de oude balken zijn 2x gebeitst met Taek. Het buitenwerk is aangepast aan de kleuren binnen

Kom meer te weten

Sensa Mome Maastricht

Bij dit restaurant heb ik alle houtwerk dat eerst bruin beitswerk was,
geprimerd en vervolgens grijs gelakt en tegelwerk in de keuken was eerst crème met rood. De rode tegels zijn overgeschilderd
met een speciale primer en daarna in de donkerbruine kleur gelakt.

Kom meer te weten

Frissen-Pieters Bloemensalon te Maastricht.

In deze salon heb ik al het houtwerk voorzien van een lichte blauwe kleur die net een tint donkerder is dan de blauwe kleur
op de wanden daardoor krijgt men een mooi contrast, dit geld ook voor de blauwe zuilen tegen de witte muur.
Verder heb ik dit volledige schilderwerk uitgevoerd in 2 dagen tijd zodat de zaak niet te lang gesloten bleef.

Kom meer te weten