Uw pand weer als nieuw

Bel ons

Schildersbedrijf Richard Driessens gaat direct aan de slag

U wilt dat uw pand er verzorgd uitziet. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Het is het eerste wat bezoekers zien. U wilt toch ook dat uw visitekaartje er schitterend uitziet?

Buitenschilderwerk om even bij stil te blijven staan

Stel het onderhoud van uw pand niet uit en laat Schildersbedrijf Richard Driessens uit Maastricht bij u langskomen. Voor het buitenschilderwerk gebruiken we hoogwaardige producten die wel tegen een stootje kunnen. Eerst verwijderen we oude verflagen van bijvoorbeeld de gevel, kozijnen of deuren. Verweerd en verrot hout maken wij weer als nieuw. Daarna geven we het een fris kleurtje een mooie laklaag.

Wilt u een volledige renovatie voor de buitenkant van uw pand? U schakelt ons schilderbedrijf ook in voor gevelreiniging.

Heeft uw pand ook een nieuw likje verf nodig?

Laat de buitenschilder langskomen

Onderhoudsschema

Het is mogelijk om een meerjaren onderhoudsschema op te stellen. Dan komen we jaarlijks langs om verschillende schilderklussen te verrichten en uw pand er weer net zo mooi uit te laten zien als de eerste keer dat we het schilderden.

Informeer naar de mogelijkheden

Appartementencomplex
Voor de vereniging van eigenaren van een appartementencomplex in Belfort (Maastricht) voeren we verschillende onderhoudswerkzaamheden uit. Vanwege het grote project staat er elk jaar een andere klus op het programma in het kader van onderhoud en buitenschilderwerk.

Projecten

Bistro Boeuf La Roche

Behalve binnenschilderwerk hebben we in Bistro Boeuf La Roch ook buitenschilderwerkzaamheden verricht. De pittoreske gevel van het restaurant hebben we voorzien van een mooie witte coating.

Gevel in Wyck

Zowel de gevel als het houtwerk van de mooie panden in Wyck (Maastricht) hebben we onder handen genomen. Deze panden hebben allemaal in de steigers gestaan, waar we ook de steigervergunningen voor hebben verzorgd.