schilderklus
De gevel weer laten stralen

Schildersbedrijf Richard Driessens reinigt elke steen

U heeft veel geïnvesteerd in uw pand. Helaas kan het er na verloop van tijd minder fris uit gaan zien, door zon, regen, vorst, schimmels en uitlaatgassen. Wij maken uw pand weer schoon. 

Gevelreiniging

Voor de gevelreiniging van uw woning of bedrijfspand bent u op zoek naar iemand met specialistische kennis over de mate van vervuiling en de juiste schoonmaakmethode. Onderhoud dat slecht is uitgevoerd kan namelijk ernstige schade toebrengen aan uw pand of gevel. Investeer in goede gevelreiniging met Schildersbedrijf Richard Driessens.

Nadat wij het pand hebben gereinigd ziet het er niet alleen prachtig uit, de levensduur van de materialen worden ook verlengd. Hierdoor stijgt de waarde van uw pand. Zo heeft u er niet alleen vandaag de dag plezier van, maar levert het in de toekomst ook nog wat op.

Graffitiverwijdering
Soms worden gevels en muren ontsierd door graffiti. We behandelen de oppervlakten met afbijtmiddel. Dit reinigen we met warm water door middel van een hogedrukreiniger.

Steigers
Om goed bij uw pand en gevel te kunnen komen, maken we gebruik van onze eigen steigers. Deze monteren we uiteraard zelf en breken we na de gedane werkzaamheden ook weer af. Het is zelfs mogelijk om door ons de vergunning voor de steigers bij de gemeente aan te vragen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u advies voor de specifieke reiniging van uw bedrijfspand of woning?

Projecten